Logo Prenociste Vertigo

″VillaVertigo " se nalazi na prelepom Borskom jezeru, 250 kilometara od Beograda, 80 kilometara od Paraćina, 17 kilometara od Bora, na putu Bor-Beograd preko Crnog Vrha.


Borsko jezero, kao glavna turistička destinacija Opštine Bor se nalazi u podnožju planine Crni vrh, na nadmorskoj visini od 438m. Jezero je površine 30 ha, najveća dubina iznosi 48 m, a temperatura vode u letnjim mesecima dostiže do 25°C, što je idealno za kupanje i organizaciju sportova na vodi, kao i sportskog ribolova. Na samo 8 km od jezera nalazi se Brestovačka banja, koja spada u najstarije banje u Srbiji. Bogata je sa 12 termomineralnih lekovitih izvora.

″VillaVertigo" je smeštena na glavnoj plaži Borskog jezera, jednog od najlepših turističkih destinacija u istočnoj Srbiji. Prenoćište raspolaže sa ukupno sedamnaest soba, od kojih je dvanaest sa pogledom na jezero. Sve sobe su sa sopstvenim kupatilom i klimatizovane. U svakoj smeštajnoj jedinici se nalazi LCD TV. Ceo objekat ima besplatni WI-FI. Usluga je na bazi noćenja.


U okviru objekta ″VillaVertigo " se nalazi restoran koji pruža uslugu pansionske ishrane.

U sklopu ″VillaVertigo" na udaljenosti od 100 metara, nalazi se i vila, koja je takođe smeštena na jednoj od plaža Borskog jezera. Vila raspolaže sa šest apartmana sa dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, od kojih je tri u prizemlju, tri na spratu.


U sklopu vile nalazi se prelepa terasa sa pogledom na jezero. Takođe se nalazi prostrani travnjak i siguran parking.